25 Mart 2016 Cuma

Sergi Constance Kimdir?

fitness model

Sergi Constance, 1988 doğumlu İspanyol fitness modeldir. Çocukluğundan beri spora karşı ilgisi büyüktür. Özellikle beden eğitimi derslerinde başarılı olan Sergi, daha sonra üniversite eğitimini Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri bölümünde tamamlamıştır. Eğitimi sırasında vücut geliştirme şovları onun oldukça ilgisini çekmiş ve kendisini bir anda o yarışmalardan birinin içinde bulmuş.

fitness model sakallıFitness modellik konunda kendine güvenen Sergi Constance, kendi giyim markası şirketini kurmuş ve fitness modelliğini üstlenmiş. Hem kendisini hem de şirketini bu sayede tanıtmış. Miami Florida'da yaşamını sürdürmektedir.

Yakışıklılığı ile de dikkatleri çeken İspanyol fitness model Sergi'nin hayran kitlesinin büyük çoğunluğunun kadınlardan oluşmasına şaşırmamak gerek. Aynı zamanda çeşitli vücut geliştirme yarışmalarında boy gösteren Sergi, The Show adındaki fitness yetenek yarışmasının Türkiye ayağında jüri üyeliği de yapmıştır.

Sergi Constance Boyu ve Kilosu

Sergi Constance 185 cm boya ve 93 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Bulk döneminde kilosu 102'lere kadar çıkabilmektedir. Yağ oranı ise yılın büyük bir bölümünde tek haneli seviyelerdedir.

Sergi Constance motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Vücudu tam anlamıyla bir heykel gibi. Kendine has bir vücut şekli var. Onu diğer vücut geliştirmecilerden ayıran da tam olarak bu."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.

2 yorum

bel, kol, göğüs, omuz ölçüleri *

Bel, kol, göğüs ve omuz ölçüleri her kaynakta farklı olduğu için yazımızda belirtilmemiştir.